Regent Seven Seas Cruises presenteert eerste Reunion Cruise in zes jaar

Regent Seven Seas Cruises heeft de plannen bekendgemaakt voor de langverwachte Reunion Cruise, een prestigieus event dat na zes jaar een vervolg krijgt. Deze speciale cruise aan boord van de stijlvolle Seven Seas Mariner is een ongekende mix van luxe en nostalgie. Niet alleen vaste gasten maar ook nieuwkomers zijn welkom op deze weergaloze Regent cruise, die in de loop van ruim 30 jaar alleen maar beter is geworden.

“In deze Reunion Cruise komen het verleden en de stralende toekomst van Regent samen,” zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Voor onze gewaardeerde gasten is deze cruise een prachtige gelegenheid om geliefde medewerkers en medereizigers weer terug te zien. Uiteraard omringd door de ongeëvenaarde luxe waar ons merk bekend om staat. Ook tijdens deze cruise zullen wij alles doen om onvergetelijke momenten te creëren voor bevlogen reizigers uit de hele wereld, die inmiddels als familie voor ons zijn. Wij zullen hun een prachtige tijd bezorgen.”

Nostalgie aan boord

De cruise Rhythms Under The Sun met 7 overnachtingen vertrekt op 11 december 2024 vanuit Miami, Florida. Tijdens deze trip, die met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, varen de gasten over de azuurblauwe wateren van de Caraïbische Zee naar Roatan in Honduras, Harvest Caye in Belize en Cozumel in Mexico en via het zonovergoten Key West in Florida terug naar Miami.

Speciaal voor deze bijzondere cruise heeft Regent een exclusief programma met begeleide excursies samengesteld. Ook worden er in het kader van deze Reunion Cruise activiteiten aan boord georganiseerd, zoals een quizavond rond het thema Regent en evenementen waarbij wordt teruggeblikt op het cruiseverleden. Deze events zijn bedoeld om een blijvende herinnering te creëren en de banden binnen de Regent community aan te halen. Ook kunnen de gasten speciale souvenirs kopen als aandenken aan deze bijzondere reünie op zee.

Ook eerdere gasten die de Commodore-status van de Seven Seas Society hebben bereikt en dus meer dan 2000 nachten aan boord van de Regent schepen hebben doorgebracht, zijn welkom op deze cruise.

Seven Seas Mariner is ’s werelds eerste all-suite, all-balcony luxe cruiseschip. Het heeft een strak, ruim en eigentijds interieur met Italiaans marmer, kristallen kroonluchters en moderne kunst. Een toegewijd team van 459 crewleden staat klaar om de 700 gasten in de watten te leggen. De vier restaurants vormen een prachtige ambiance waar gasten kunnen genieten van de heerlijkste gerechten, zoals traditionele steaks, de moderne Franse keuken, authentieke Italiaanse gerechten en een uniek menu voor gasten met speciale wensen in Compass Rose. In de openbare ruimten van Seven Seas Mariner, waaronder de vier chique bars en lounges, hangt een gezellige sfeer – perfect om na een drukke dag van excursies te ontspannen.

Onmiskenbaar Regent

De Reunion Cruise biedt de all-inclusive luxe die kenmerkend is voor Regent en die elk aspect van de cruise meerwaarde geven. Reizigers hebben onbeperkt keuze uit landexcursies en krijgen zo een inkijkje in de rijke Caraïbische cultuur en natuurlijke schoonheid. Aan boord staat de gasten niet alleen een symfonie aan de culinaire heerlijkheden te wachten in de specialiteitenrestaurants en in de buitenlucht, ook hebben zij keuze uit premium dranken, waaronder de mooiste wijnen en sterke dranken. Entertainment van wereldformaat, onbeperkt gebruik van wifi en de gratis valet wasservice maken het plaatje compleet. Regent anticipeert van oudsher op elke behoefte – fooien zijn bij de prijs van de cruise inbegrepen en voor gasten in suites op het Concierge-dek en hoger is er een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise.

Voor wie de ongeëvenaarde Regent service ook tijdens de heen- en terugreis wil ervaren, biedt Regent de Ultimate All-Inclusive Fares – hierbij zijn het retourticket en de transfers tussen luchthaven en schip inbegrepen alsmede de exclusieve service van Blacklane met een privéchauffeur. Door dit totaalpakket, dat luxe omarmt, staat de hele cruise, van het moment van inschepen tot het einde van de reis, in het teken van stijl en comfort.

Prijzen voor de Rhythms of The Seas Reunion Cruise beginnen bij 3989 euro per persoon. Voor enkele activiteiten wordt een toeslag gerekend en is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Contacteer ons voor meer informatie en de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Holland America Line biedt mogelijkheid om segmenten van Grand Voyages te boeken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *