Vlieg voor 59 euro met Nouvelair naar Tunesië

Nouvelair, de eerste private luchtvaartmaatschappij van Tunesië, biedt Belgische reizigers deze winter een bijzondere kans om te genieten van voordelige vluchten naar enkele van de meest betoverende bestemmingen van het land. Met een exclusieve promotie kunnen reizigers al voor slechts €59 een enkele reis boeken vanuit Brussels Airport naar Djerba, Monastir of Tunis. Deze aantrekkelijke tarieven maken het eenvoudiger dan ooit om de diversiteit en schoonheid van Tunesië te ontdekken, zelfs in het winterseizoen.

De luchtvaartmaatschappij heeft haar vloot recent versterkt met twee gloednieuwe Airbus A320 neo-toestellen. Deze vliegtuigen van de nieuwste generatie, die sinds september 2024 in gebruik zijn, zijn een belangrijke stap in de richting van milieuvriendelijker vliegen. Ze verbruiken tot 20% minder brandstof per stoel, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de kosten van de vluchten. Daarnaast bieden ze een grotere actieradius, waardoor het gemakkelijker wordt om Tunesië te bereiken zonder in te boeten aan comfort of efficiëntie.

Ontdek de zonovergoten parels van Tunesië

Tunesië is rijk aan cultuur, geschiedenis en adembenemende landschappen, en biedt een aantal unieke bestemmingen die elk hun eigen charme hebben.

Tunis, de bruisende hoofdstad van Tunesië, ligt op slechts twee uur vliegen van Brussel. Deze stad, met zijn indrukwekkende medina die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat, is de perfecte plek voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis. Bezoekers kunnen het beroemde Bardo-museum bezoeken, dat een van de grootste collecties Romeinse mozaïeken ter wereld herbergt, of genieten van de authentieke Tunesische keuken in een van de vele traditionele restaurants.

Voor wie op zoek is naar een combinatie van ontspanning en cultuur, is Monastir een uitstekende keuze. Ook Monastir is slechts twee uur vliegen verwijderd van Brussel en biedt pittoreske straatjes en de historische Ribat, een indrukwekkende vesting met uitzicht op zee. Daarnaast is de stad een populaire bestemming voor wellnessreizen, waarbij bezoekers kunnen genieten van rustgevende behandelingen terwijl ze zich onderdompelen in de winterzon.

Zonaanbidders kunnen hun hart ophalen op het eiland Djerba, dat beroemd is om zijn fijne zandstranden en helderblauwe water. Slechts 2,5 uur vliegen van Brussel, biedt Djerba een scala aan luxe resorts en de mogelijkheid om het traditionele dorp Houmt Souk te verkennen. Bovendien kunnen avonturiers dieper het land in trekken om de uitgestrekte woestijnlandschappen van Zuid-Tunesië te ontdekken.

Vluchtfrequenties en flexibiliteit

Om aan de vraag van Belgische reizigers te voldoen, biedt Nouvelair een flexibele dienstregeling met regelmatige vluchten naar deze drie bestemmingen. Naar Djerba vliegen er twee keer per week vluchten op dinsdag en zaterdag. Tunis wordt drie keer per week bediend, op woensdag, vrijdag en zondag. Voor wie naar Monastir wil, zijn er twee vluchten per week, op maandag en zaterdag. 

Lees ook: De leukste tips voor je trip naar Türkiye, het land van oneindige unieke ervaringen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *