Oceania Cruises maakt eerste leden van haar Culinary Advisory Board bekend

Oceania Cruises heeft de eerste twee leden van haar Culinary Advisory Board aangekondigd: chef-kok, kookboekenauteur en televisiepersoonlijkheid Sara Moulton, en Kathryn Kelly, Executive Chef van Oceania Cruises en directeur Culinary Enrichment. Zij zullen dienen naast de covoorzitters van de Raad van Bestuur – Meesterkok Jacques Pépin, chef-kok en televisiepersoonlijkheid Giada De Laurentiis, en de twee Meesterkoks van Frankrijk en Executive Culinary Directors, Alex Quaretti en Eric Barale.

Zowel chef-koks Kelly als Moulton maken integraal deel uit van het getalenteerde culinaire team van Oceania Cruises en bezitten een inherente passie voor eten, voor leren en voor het delen van hun ongelooflijke kennis en vaardigheden op inclusieve, levendige en informatieve manieren.

Chef-kok Kathryn Kelly is de oprichter en drijvende kracht achter The Culinary Center, de allereerste praktijkgerichte kookschool op zee die in 2011 debuteerde toen de Marina van Oceania Cruises werd gelanceerd. Ze houdt toezicht op de faculteit van toegewijde chef-instructeurs van Oceania Cruises en werkte meer dan 100 unieke culinaire lessen uit. Dankzij chef-kok Kelly en haar getalenteerde team kunnen gasten van Oceania Cruises ervoor kiezen om een ​​dag op zee door te brengen met het ontdekken van de geheimen van het koken van vis of het perfectioneren van hun mestechniek in The Culinary Center.

Chef Kelly speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling en lancering van de kenmerkende Culinary Discovery Tours van de lijn, meeslepende excursies onder leiding van een chef-kok die nu op meer dan 40 bestemmingen wereldwijd worden aangeboden. Tijdens deze speciale excursies verbindt Oceania Cruises gasten met de cultuur en geschiedenis van bestemmingen door middel van eten, inclusief het leren koken van lokale gerechten aan boord na een ochtend winkelen op lokale markten. Chef-kok Kelly verliet een carrière in de gezondheidszorg in het vijfde decennium van haar leven en heeft een passie voor volwasseneneducatie.

Oceania Cruises is sinds 2018 sponsor van Sara Moultons PBS-televisieshow Sara’s Weeknight Meals. Moulton heeft twee seizoenen van de show gefilmd aan boord van de schepen van Oceania Cruises en was gastvrouw tijdens talloze speciale cruises, die haar passie en culinaire talenten onder de aandacht brengen.

Moulton beschouwt de legendarische televisiechef Julia Child en de allereerste culinair directeur van Oceania Cruises, Jacques Pépin, als haar mentoren en vrienden voor het leven; ze heeft van de besten geleerd en deelt haar toewijding aan culinaire verrijking graag met anderen.

Samen zullen chef-koks Kelly en Moulton werken aan het verder verbeteren en verdiepen van het culinaire verrijkingsprogramma van Oceania Cruises door het af te stemmen op het werk van chef-koks Alex Quaretti en Eric Barale ter voorbereiding op de ingebruikname van het zusterschip van Vista, Allura, in 2025, en opnieuw in 2027 en 2028 met de toevoeging van de twee gloednieuwe Quattro-klasse schepen.

Oceania Cruises is de enige cruisemaatschappij met twee meesterchefs van Frankrijk, chef-koks Alex Quaretti en Eric Barale. Chef-koks Alex en Eric zijn beiden opgenomen in de prestigieuze echelons van Maîtres Cuisiniers de France, een exclusieve vereniging opgericht in 1951 om de Franse culinaire kunsten over de hele wereld te ondersteunen en te promoten. Lees er hier meer over.

“Ik ben werkelijk verheugd deze twee leden van de Oceania Cruises-familie te mogen verwelkomen als de allereerste leden van de Culinary Advisory Board. Beiden zijn gepassioneerd door eten en het delen van hun geweldige vaardigheden en kennis met zoveel mogelijk mensen, op de meest dynamische en inclusieve manier. Ze inspireren allebei mensen om nieuwe vaardigheden te vinden en de wereld te verkennen door de lens van de gastronomie – altijd terwijl ze een absoluut geweldige tijd hebben”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises.

Chef-kok Alex Quaretti, Executive Culinary Director, voegde hieraan toe: “Wij zijn een cruisemaatschappij gebouwd door foodies, gerund door foodies, voor foodies; maar het gaat niet alleen om het serveren van heerlijke gerechten in de gastronomische restaurants op onze schepen. We willen dat onze gasten hun horizon verbreden, nieuwe vaardigheden leren, verschillende culturen zien en proeven; eten is de ultieme manier om mensen bij elkaar te brengen, en chef-koks Kelly en Sara brengen deze filosofie op prachtige wijze tot leven. Ik ben zo blij dat deze inspirerende chef-koks toetreden tot de Culinary Advisory Board.”

Chef-kok Alex en de drie andere oprichters zullen de komende maanden andere veelgeprezen chef-koks en ambachtslieden van over de hele wereld uitnodigen om lid te worden van de Culinary Advisory Board om te delen, creëren en genieten terwijl Oceania Cruises het volgende hoofdstuk in haar culinaire verhaal ontwikkelt.

Oceania Cruises heeft onlangs het volgende hoofdstuk in haar culinaire verhaal onthuld, met de nadruk op nieuwe, ontspannen en toch verfijnde eetgelegenheden aan boord van haar acht kleine, luxueuze schepen. In de schijnwerpers van The Finest Cuisine at Sea staan ​​nieuwe sushi- en Indiase gerechten in Terrace Café en een vernieuwd lunchmenu aan het zwembad bij Waves Grill. Lees hier meer over het volgende hoofdstuk van Oceania Cruises en haar culinaire verhaal.

Contacteer ons voor meer informatie en om je volgende cruise met Oceania Cruises te boeken.

Lees ook: Luxe reizen die onvergetelijke herinneringen creëren die een leven lang meegaan

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *