Holland America Line viert feestdagen met speciale menu’s

Holland America Line maakt de feestdagen vrolijk met exclusieve themamenu’s voor de hele vloot. Om de vakantiesfeer – en een thuisgevoel – aan boord te brengen serveert de cruisemaatschappij voor Thanksgiving, Kerstmis, Chanoeka en oudejaarsavond speciale feestelijke menu’s .

Tijdens de feestperiode kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan culinaire ervaringen met een vakantiethema, waaronder een traditioneel Thanksgiving-diner, ontbijt met de Kerstman, kerstavond- en kerstdagfeesten en speciale Chanoeka-lekkernijen. Het kerstavondmenu biedt gerechten van over de hele wereld, ter ere van de culturen en tradities van veel van de bestemmingen die de schepen bezoeken.

“Cruisen met Holland America tijdens de feestdagen biedt een leuke en stressvrije manier om feest te vieren”, zegt Michael Stendebach, Vice-President van de Food, Beverage and Rooms Devision van Holland America Line. “Niet alleen vereenvoudigen onze eetervaringen aan boord de vakantieplanning, maar ze bieden ook een rijke en gevarieerde culinaire reis met een vleugje traditie die diepere verbindingen met dierbaren bevordert en het tot een bijzondere tijd aan boord maakt.”

Thanksgiving, Kerstmis en Chanoeka op zee

Gasten genieten van een traditioneel Thanksgiving-feest terwijl ze ontspannen aan boord zijn, ver weg van koken, klusjes en stress. The Dining Room biedt een robuust menu met een scala aan herfstsmaken voor het Thanksgiving-diner, waaronder een selectie traditionele Thanksgiving-kalkoen met veenbessen en zoete aardappelen; ossenhaas met appelrösti; in honing gebakken ham en champignonravioli met salie. Op het menu staan ​​ook twee nieuwe verse visgerechten van Holland America’s Global Fresh Fish Ambassador Chef Masaharu Morimoto, tegen een extra vergoeding.

Gedurende de maand december kunnen gasten genieten van seizoensgebonden lekkernijen tijdens de Nutcracker Afternoon Tea Service. Deze wordt op bepaalde zeedagen in de Dining Room aangeboden. Op het menu staan een Grinch-truffel, een Santa Hat-cupcake, rendierchocoladetaart en hartige sandwiches.

Gezinnen die vlak voor of tijdens Kerstmis in het Caraïbisch gebied varen, kunnen samen met de Kerstman een speciaal ontbijt nuttigen in Pinnacle Grill of Tamarind-restaurant op Signature- en Pinnacle Class-schepen. Terwijl ze wachten tot Jolly Old Saint Nick lid wordt, worden ze uitgenodigd om te genieten van feestelijke ambachten en kerstmuziek. De Kerstman zal zijn entree maken nadat de gezinsvriendelijke maaltijd is geserveerd en zal beschikbaar zijn voor foto’s. Ontbijt met de Kerstman kost $ 25 per volwassene of $ 15 per kind van 3 tot 17 jaar oud.

Zowel de Dining Room als het Italiaans geïnspireerde Canaletto serveren speciale kerstavond- en eerste kerstdagdiners. In de Dining Room staan vakantiegerechten uit de hele wereld, waaronder Noorwegen, Thailand, Spanje en het Caraïbisch gebied op het menu, terwijl Canaletto feestelijke Italiaanse gerechten zal serveren.

Vier Chanoeka met het traditionele aanbod van Holland America Line in de Lido Market. Gasten kunnen genieten van donuts gevuld met aardbeiengelei, een knipoog naar het verhaal van Hannukah, waar acht dagen lang olie brandde. Vers gebakken challahbrood en knapperige aardappellatkes geserveerd met appelmoes en zure room voegen een vleugje vakantiegevoel toe.

Stijlvol het nieuwe jaar in

Gasten zullen het nieuwe jaar inluiden met verschillende vieringen die de hele dag plaatsvinden. De vieringen op oudejaarsavond beginnen met een speciaal diner in de Dining Room, of bij Pinnacle Grill voor $ 69 per persoon. Gasten genieten er van een Colossal Crab Tower met kaviaar, Sterling Beef Filet met in boter gemarineerde kreeft en een Chocolate Countdown. Daarna verplaatsen de festiviteiten zich naar het Lido Deck voor een feest, compleet met gunsten en sprankelende toast als de klok middernacht slaat.

Gasten die 2025 aan boord luiden, kunnen ook kiezen voor het VIP-drankenpakket op oudejaarsavond van Holland America Line. Dit omvat een gereserveerde stand bij Lido Pool of B.B. King’s Blues Club, speciale butlerservice en een selectie warme en koude hapjes waar u de hele avond van kunt genieten. Na een avond vieren kunnen gasten genieten van een gratis nieuwjaarsbrunch in de Dining Room, of ze kunnen hun geld uitgeven en brunchen bij Pinnacle Grill voor $ 25 per persoon.

Feestelijke vakantiecocktails en koffie

Tijdens de feestperiode kunnen gasten ook genieten van zorgvuldig vervaardigde cocktails en een selectie non-alcoholische koffiedranken aan boord, waaronder Minty Elf Martini, Rudolph the Red Margarita, De Lijn Ginger Mojito, Spiked Eggnog, Christmas Cocoa Mint Coffee en Vanilla Gingerbread Latte.

Reizigers die van plan zijn de vakantie te vieren op een cruise van Holland America Line, kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan spannende routes. Zo varen de Nieuw Amsterdam en de Nieuw Statendam vanuit Fort Lauderdale naar het Caraïbisch gebied. In San Diego, Californië, kunnen reizigers inschepen voor een cruise naar Mexico aan boord van de Koningsdam en Hawaii aan boord van de Zaandam.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Holland America Line te boeken.

Lees ook: Robbie Williams wordt Feel-Good-Ambassadeur van Mein Schiff Relax

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *