Mandaat van Tilman Reinshagen, COO Brussels Airlines, verlengd met vijf jaar

De SN Airholding Board van Brussels Airlines heeft het mandaat van Tilman Reinshagen als Chief Operating Officer van de luchtvaartmaatschappij met vijf jaar verlengd, tot 2030. De heer Reinshagen maakt sinds 2022 deel uit van het Directiecomité van Brussels Airlines.

Tilman Reinshagen, COO, Brussels Airlines: “We hebben als één gemotiveerd team verschillende doelen kunnen bereiken en ik kijk ernaar uit om verder te bouwen en samen te werken met mijn collega’s. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat SN Airholding en Brussels Airlines in mij hebben. We zullen verder Brussels Airport uitbouwen als de meest betrouwbare hub in Europa met een uitstekende passagierservaring. En dit alles dankzij de continue verbetering van onze indrukwekkende teams!”

Tilman Reinshagen bekleedt de functie van COO bij Brussels Airlines sinds 1 juli 2022. Samen met Dorothea von Boxberg, Chief Executive Officer, en Nina Öwerdieck, Chief Financial Officer, leidt hij de in Brussel gevestigde luchtvaartmaatschappij, een van de vier netwerkmaatschappijen van de Lufthansa Group.

“Onder Tilman’s leiding in tijdens de post-Covid heropstart is er een merkbare groei geweest in het aantal vluchten, de vliegtuigvloot en het operationele team. Hij heeft bijgedragen aan het stabiliseren van de punctualiteit en connectiviteit en heeft samen met onze partners geholpen om de positie van Brussel als betrouwbare hub in Europa te behouden. Door de nadruk te leggen op samenwerking en feedback vanuit de teams te integreren, heeft Tilman een belangrijke rol gespeeld in het versterken van de operationele structuur en capaciteiten van Brussels Airlines. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij, samen met zijn teams, verdere operationele groei mogelijk zal blijven maken,” ​zegt Dieter Vranckx, member of the Lufthansa Group Executive Board and Chairman of the SN Airholding Board.

Lees ook: Wat gebeurt er met de vergeten en verloren voorwerpen op Brussels Airport?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *