Nieuwe aanbieding Regent Seven Seas Cruises: The European Edition

Regent Seven Seas Cruises heeft een nieuwe aanbieding. The European Edition biedt reizigers de gelegenheid om Europa in ongekende luxe te ontdekken aan boord van The World’s Most Luxurious Fleet.

Wanneer je tussen nu en 31 oktober 2024 boekt, krijg je een korting van 40% plus een gratis upgrade met twee categorieën op geselecteerde Europese cruises in 2025 naar Noord-Europa, de Canarische Eilanden, de Griekse eilanden, het oostelijk deel van de Middellandse Zee en de Spaanse, Italiaanse en Franse Rivièra.

“Met deze The European Edition-actie biedt een vakantie met Regent Seven Seas Cruises dankzij de grote korting en de upgrade met twee categorieën op geselecteerde cruises nog meer ongekende luxe en een ongelooflijke meerwaarde,” vertelt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Gasten bezoeken de meest adembenemende bestemmingen rond de Middellandse Zee en in Noord-Europa. Met een zorgvuldig samengesteld programma met onbeperkte landexcursies, die bij de reissom inbegrepen zijn, spelen we in op de passies en interesses van de reizigers.”

Reizen in ongekende luxe

De aanbieding van The European Edition geldt voor 50 cruises. Gasten krijgen op bepaalde cruises op Seven Seas Navigator en Seven Seas Voyager een upgrade naar maximaal de Penthouse Suite en op cruises aan boord van Seven Seas Grandeur, Seven Seas Mariner en Seven Seas Splendor een upgrade naar maximaal een Concierge Suite. 

Dankzij de gratis upgrade met twee categorieën geniet je van nog meer luxe in ruimere suites en van extra voordelen zoals een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise bij het boeken van een Concierge Suite of de diensten van een eigen butler bij verblijf in de Penthouse Suite. 

Dankzij Regents steeds langer wordende lijst met gratis luxe voorzieningen kun je ontspannen en genieten van de cruise en word je in de watten gelegd met onbeperkte landexcursies, gastronomisch dineren in een scala aan specialiteitenrestaurants en in de buitenlucht, de mooiste wijnen en sterke dranken, alcoholische dranken en minibar in de suite die dagelijks worden aangevuld, entertainment, onbeperkte toegang tot internet, valet wasservice, fooien en meer. Bij Regents Ultimate All-Inclusive Fares zijn ook het retourticket en de transfers tussen luchthaven en schip inbegrepen alsmede de exclusieve service van Blacklane met een privéchauffeur. 

Om je te helpen je volgende droomcruise in échte luxe te boeken lichten we graag enkele adembenemende cruises uit:

Seven Seas Grandeur – Ancient Antiquities

Van Barcelona naar Istanboel – 2 april 2025 – 14 overnachtingen

Tot 20% korting – Upgrade met twee categorieën  (tot Penthouse Suite)

Deze cruise met 14 overnachtingen, die start in het bruisende Barcelona, doet de meest historische bestemmingen aan de Middellandse Zee aan en eindigt in het majestueuze Istanboel. Hoogtepunten zijn de legendarische straatjes van Valletta in Malta, het serene landschap van Argostoli in Griekenland en de indrukwekkende ruïnes van Efeze in Turkije. Het avontuur gaat verder met de verkenning van de wonderen uit de oudheid in Alexandrië en de iconische piramides bij Caïro. Cyprus en Rhodos beloven nog meer historie en Istanboel is het slotstuk van de cruise met een mix van oosterse en westerse weelde. Tijdens de cruise, met keuze uit maar liefst 98 landexcursies, maken gasten in alle luxe kennis met het rijke erfgoed uit de oudheid.

Seven Seas Mariner – Glories of Norway

Van Oslo naar Amsterdam – 30 augustus 2025 – 20 overnachtingen

Tot 25% korting – Upgrade met twee categorieën (tot Concierge Suite)

Aan boord van Seven Seas Mariner maken gasten een geweldige reis met 20 overnachtingen door de majestueuze fjorden van Noorwegen en meer. Deze uitzonderlijke expeditie begint in Oslo en neemt de gasten mee naar een scala aan natuurlijke en culturele schatten. De cruise brengt hen naar de arctische wonderen van de Noordkaap en langs de pittoreske Scandinavische kust. Er wordt aangemeerd in lieflijke plaatsen als Lysekil en Kristiansand en op bestemmingen met ontzagwekkende landschappen zoals Olden met zijn ijskoude schoonheid. Op deze cruise met keuze uit 76 landexcursies koesteren gasten zich in de middernachtzon in Tromsø, vergapen ze zich aan de ruige schoonheid van Leknes en beleven ze de historische allure van Edinburgh om ten slotte hun reis af te sluiten in Amsterdam. 

Seven Seas Voyager – Flamenco & Jaleo

Van Lissabon naar Barcelona – 14 september 2025 – 10 overnachtingen

Tot 25% korting – Upgrade met twee categorieën (tot Penthouse Suite)

Stap aan boord van Seven Seas Voyager voor een bruisend Iberisch avontuur met 10 overnachtingen van Lissabon naar Barcelona. De cruise start in Lissabon met zijn charme en brengt gasten naar de culturele pareltjes van Spanje, zoals de levendige straten van Sevilla en Malaga met zijn historische allure.  Gasten hebben keuze uit maar liefst 57 landexcursies – zo kunnen zij volledig opgaan in het rijke culturele erfgoed van Spanje en Frankrijk. 

Contacteer ons voor meer informatie over de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises. Een brochure kan je hier bestellen.

Lees ook: Fooien voortaan inbegrepen bij Oceania Cruises

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *