Reizen is een opwindende traktatie voor de zintuigen, en als je met Regent Seven Seas Cruises® vaart, kan je een ongeëvenaarde ervaring verwachten. The World’s Most Luxurious Fleet™ biedt royale persoonlijke ruimte en alle luxe die het decor vormt voor een ongelooflijke reis, gevuld met schilderachtige bestemmingen, spannende culturele ervaringen en verleidelijke nieuwe smaken.
Regent is van mening dat niets de reis van hun gasten zo goed maakt als de culinaire ervaring. Het brengt mensen van alle lagen van de bevolking samen en onthult zoveel inzichten in de lokale cultuur. Dat is hun passie voor authentieke smaken, culinaire avonturen en heerlijke wijnen die uitnodigen om je smaakpapillen te verwennen en nieuwsgierigheid met de meest uitgebreide culinaire programmering op de zeven zeeën. Deze passie voor gastronomie en goede wijn gaat veel verder dan de verrukkelijke en verfijnde eetervaringen aan boord en wordt tot leven gebracht door proeverijen, excursies en zelfs speciale Epicurean Spotlight-reizen met lezingen van gevierde wijnboeren en chef-koks.
GENIET VAN EPICUREAN INDULGENCE™
Stap aan boord van een Regent-schip en je vindt er 24 uur per dag roomservice en heerlijke regionale barbecues geserveerd in de Pool Grill en een scala aan specialiteitenrestaurants om je te verleiden – alles inbegrepen in je arrangement.
Neem plaats in de elegante omgeving van Compass Rose, het grootste restaurant van Regent met een uitgebreide menukaart en de mogelijkheid om je maaltijd eenvoudig op maat te maken. Bezoek Chartreuse voor een voortreffelijke smaak van klassieke Franse gerechten met een moderne twist. Kies Prime 7 en ontdek een verfijnde steakhouse-ervaring waarbij eersteklas, dry-aged rundvlees de onbetwiste ster van het menu is; Pacific Rim voor een gevarieerd aanbod van heerlijk bereide Pan-Aziatische gerechten, of La Veranda, waar een prachtig uitzicht op de oceaan de perfecte aanvulling is op een elegant ontbijt- en lunchbuffet. Elke avond verandert La Veranda in de vloot van La Veranda in Sette Mari en biedt je een heerlijk dinermenu met authentieke Italiaanse specialiteiten en heerlijke wijnen. Waar je ook dineert, je kunt er zeker van zijn dat de toewijding van het culinaire team aan Epicurean Perfection™ in elk gerecht te proeven is.
Regent begrijpt ook dat eenvoud soms gewenst is. Dineren kan altijd, waar en wanneer je maar wil, of je kunt kiezen voor gang-voor-gang maaltijden in je suite voor een meer persoonlijke culinaire ervaring.
GENIET VAN EPICUREAN EXPLORATIONS™
Aan wal verken je dankzij een spannend aanbod van inbegrepen en onbeperkte excursies de culinaire specialiteiten en tradities van de regio. De Regent Choice-excursies en rondleidingen onder leiding van een chef-kok (beschikbaar tegen een toeslag) bieden een ervaring van een hoger niveau:
– DE HEERLIJKE SMAAK VAN REIZEN MET REGENT SEVEN SEAS CRUISES®
Na een panoramische cruise rond St. Barts kun je genieten van een buitengewoon driegangenmenu in een restaurant aan het water in Le Sereno, een iconisch hotel aan een privéstrand langs de baai van Grand Cul-de-Sac. Een toegewijde conciërge beschrijft hoe elke gang wordt klaargemaakt voordat deze wordt geserveerd.
– TONIJNBEREIDING – SHIMIZU, JAPAN
Zie hoe een vers gevangen hele tonijn wordt versneden of klaargemaakt voor sashimi, waar je van kunt genieten tijdens de lunch. Het is een echte kunstvorm die in Japan een lange leertijd vereist, vooral voor chef-koks die de opdracht krijgen een tonijn te ontmantelen die misschien wel bijna een miljoen euro kost. Als opmaat voor de ervaring bezoekt u het Fujisan Hongu Sengen Taisha-heiligdom.
– KOOKLES IN KLINCI – KOTOR, MONTENEGRO
Leer hoe je verschillende klassieke Montenegrijnse gerechten kunt bereiden tijdens een praktische kookles en dineer vervolgens met je heerlijke eigengemaakte brouwsels. Afhankelijk van wat het meest vers is, kun je een gerecht bereiden met als hoofdingrediënt vis, octopus of inktvis. Waarschijnlijk maak je ook kacamak, een eenvoudig aardappelbijgerecht. Beide worden geserveerd als lunch, samen met een glas lokale wijn.
– WIJNGAARDWANDELING & DEGUSTATIE MET NATHALIE – BORDEAUX, FRANKRIJK
Bezoek in de wijnhoofdstad van de wereld, samen met een van de eigenaren, een groene wijngaard met Merlot-druiven. Leer de uitdagingen van het behalen van een biologische wijncertificering en geniet van het proeven van drie wijnen, zorgvuldig gecombineerd met tapas.
– KING CRAB SAFARI* – NOORDKAAP (HONNINGVÅG), NOORWEGEN
Als je zin hebt in een echt Far North-avontuur, dan is deze krabvangst- en kookervaring perfect voor jou. Je gaat aan boord van een speedboot met een professionele bestuurder/gids en vaart richting Sarnes fjord om King Crab-potten te inspecteren en te oogsten. Ten slotte kom je aan land bij een inheems Sami-kamp waar de verse krab rond een open vuur wordt gekookt.
– LESSEN IN DE CULINAIRE KUNSTEN
Als je je vaardigheden in de keuken graag wilt verbeteren, biedt de Culinary Arts Kitchen aan boord van Seven Seas Grandeur™, Seven Seas Splendor® en Seven Seas Explorer® de mogelijkheid voor wat Epicurean Enrichment™. Met volledig uitgeruste eersteklas werkstations en zeer geïndividualiseerde instructies van ervaren chef-kokinstructeurs, variëren de lessen per cruise en richten ze zich op alles, van gezond eten tot klassieke Franse kooktechnieken, wijnarrangement, regionale keukens en mesvaardigheden. Foodie-hemel!
Ga voor meer informatie en om uw gratis brochure te bestellen naar RSSC.com.