Geniet tijdens de feestdagen van de Caraïbische winterzon met Holland America Line

Een winterzonvakantie was altijd al aantrekkelijk, en na de natte lente en kwakkelzomer van 2024 nog meer. De verwachting is dan ook dat veel Belgen deze winter kiezen voor een portie zon in het buitenland, zoals tijdens de kerstvakantie. Maar waar kun je zorgeloos genieten van zon, warmte, sfeervolle bestemmingen en ultieme ontspanning? 

Een cruise in de Caraïben met Holland America Line is zo’n ideale manier om te ontsnappen naar tropische sferen en dat kan elke winter van oktober tot en met april. Pak slechts één keer je koffer uit en geniet aan boord van culinaire diners, topservice, boeiende activiteiten, en spectaculaire liveoptredens. Elke ochtend word je wakker onder de stralende Caraïbische zon op een nieuw, kleurrijk eiland. 

Nu is het perfecte moment om te boeken vanwege de tijdelijke Fly & Cruise Caribbean-promotie die nog geldig is tot 30 november 2024. Dit pakket, inclusief vlucht, biedt flexibele opties, volledige ondersteuning, en alternatieven bij annuleringen of vertragingen, met 24/7 noodhulp. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. De promotie geldt voor geselecteerde cruises in de Caraïben in de periode tussen oktober 2024 en april 2025, inclusief feestelijke cruises tijdens kerst en oudjaar. De prijzen starten vanaf 1699 euro per persoon, met onder andere: 

– De cruise op basis van volpension 

– Retourvlucht naar Miami of Ft. Lauderdale (tot een maximale waarde van 1200 euro per persoon) 

– Eén nacht pre-cruise hotel in Miami 

– Luchthaventransfers ter plaatse aansluitend op de cruise 

Feestdagen samen aan boord vieren in de Caraïben 

Beleef een onvergetelijke kerst en oudjaar met familie of vrienden aan boord van een stijlvol, middelgroot schip van Holland America Line. Laat je verwennen met een feestelijk kerstdiner, samengesteld uit culinaire hoogstandjes van over de hele wereld, zonder de stress van koken of afwas. Geniet van talrijke feestelijke activiteiten, en vier het nieuwe jaar groots met de beste live muziek op zee en feestelijke cocktails. Maak herinneringen om nooit meer te vergeten en voor altijd te koesteren. Hierbij enkele voorbeelden van cruises in de Caraïben tijdens de feestperiode: 

  • Schepen Eurodam en Nieuw Amsterdam komen samen voor Kerstmis in San Juan  

Voor degenen die de kerstdagen willen doorbrengen op een locatie die bekend staat om zijn feestelijke kerstsfeer, kunnen gasten een 7-daagse cruise naar de Oostelijke-Caraïben boeken op de Nieuw Amsterdam. De cruise vertrekt op 22 december vanuit Fort Lauderdale om Kerstmis te vieren in San Juan, Puerto Rico. Wie nog langer wil genieten van las Navidades in San Juan, vaart mee met de 7-daagse Oostelijke Caraïben feestdagencruise met vertrek op 23 december aan boord van de Eurodam met een overnachting in de hoofdstad. 

  • Met Nieuw Amsterdam het nieuwe jaar inluiden 

Luid het nieuwe jaar in terwijl je over de glinsterende Caraïbische zee vaart tijdens de 7 dagen Westelijke Caraïben cruise, met vertrek op 29 december, naar Jamaica, de Kaaimaneilanden en Mexico. Vier feest onder de sterren met speciale festiviteiten aan boord van de Nieuw Amsterdam. 

  • ABC-eilanden verkennen in het nieuwe jaar 

Eurodam neemt je op 30 december vanuit Fort Lauderdale mee naar Curaçao, Bonaire en Aruba tijdens de 9-dagen Zuiderse Caraïben cruise. Elk uitzicht is adembenemend, met helderblauwe lagunes, roze zoutvlaktes en kleurrijke koraalriffen. 

  • Start het nieuwe jaar met een bucketlist-cruise door het Panamakanaal 

Het vlaggenschip Rotterdam neemt je op 29 december mee op de 12-dagen Panamakanaal cruise. Tijdens de reis bezoek je de sfeervolle Dominicaanse Republiek en bruisende steden zoals Cartagena en Colón. Terwijl het schip door de sluizen van het Panamakanaal vaart, geeft een historicus een boeiende toelichting.

Extra voordelen met HAVE IT ALL 

Naast het Fly & Cruise Caribbean voordeelpakket kan ook nog steeds het voordelige HAVE IT ALL-pakket bij worden geboekt voor 65 euro per persoon per nacht. Wanneer je dit pakket bijboekt krijg je onder andere een drankenpakket, wifi en tot $300 excursietegoed te gebruiken voor excursies (bedrag afhankelijk van de reisduur). 

Voor een overzicht van de ruim 60 cruises in de Caraïben waarop de Fly & Cruise Caribbean promotie van toepassing is, klik hier.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Holland America Line te boeken.

Lees ook: Norwegian Cruise Line lanceert nieuw More At Sea-pakket

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *