Silversea bouwt meest zuidelijke hotel ter wereld in Chili

Silversea ontwikkelt een hotel in Puerto Williams, Chili – de zuidelijkste stad ter wereld – om een ​ ongeëvenaarde ervaring te creëren voor gasten om het ruige landschap van Antarctica te verkennen.

Het hotel faciliteert een unieke, probleemloze reis naar het witte continent, waardoor gasten tijdens hun reis kunnen genieten van de persoonlijke service en warme gastvrijheid van Silversea. Gasten die aan boord gaan van het innovatieve Antarctica Bridge fly-cruise-programma van de cruisemaatschappij – de snelste en meest directe route naar Antarctica – vliegen rechtstreeks vanuit Santiago, de hoofdstad van Chili, naar Puerto Williams voor een superieure ervaring.

Het nieuwe hotel met 150 kamers zal worden gebouwd in samenwerking met een consortium van Chileense investeerders en de oplevering staat gepland voor eind 2025. De start van de bouw werd gevierd tijdens een baanbrekende ceremonie waarbij de partners werden vergezeld door vertegenwoordigers van de Chileense regering en belangrijke belanghebbenden.

Silversea is de enige cruisemaatschappij die tijdens het Antarctica-seizoen homeport vanuit Puerto Williams. Gelegen in de sub-Antarctische zone van de regio Patagonië in Chili, op het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika, is Puerto Williams een ideale toegangspoort voor reizigers die het minst bezochte continent ter wereld willen verkennen. Van daaruit kunnen Silversea-gasten zich onderdompelen in de natuurlijke wonderen van Antarctica, waar ze onbewoonde eilanden, met sneeuw bedekte bergen, prachtige ijslandschappen en een breed scala aan gevarieerde dieren in het wild kunnen ontdekken.

“Terwijl we de grenzen blijven verleggen op het gebied van de ultieme vakantie-ervaring voor onze gasten, stelt dit nieuwe hotel ons in staat een ongeëvenaarde Antarctische expeditie aan te bieden die ons gevarieerde portfolio van vakanties van wereldklasse binnen onze merken verder verbetert”, aldus Jason Liberty, president en CEO, Royal Caribbean Group. “Door samen te werken met onze ervaren teams in Chili bieden we gasten een unieke kans om een ​​van ‘s werelds meest adembenemende en afgelegen bestemmingen te verkennen, waarmee we onze belofte om een ​​leven lang vakanties te bezorgen nog verder versterken.”

“We zijn blij dat we de reiservaring op Antarctica kunnen verbeteren door naadloze reizen aan te bieden die traditionele barrières voor gasten naar deze regio wegnemen”, zegt Bert Hernandez, president van Silversea. “Deze ontwikkeling onderscheidt ons niet alleen van andere poolexpedities, maar bevestigt ook onze inzet voor innovatie en uitmuntendheid, terwijl Silversea de norm blijft stellen op het gebied van ervaringsgerichte luxereizen.”

Het hotel kijkt uit op het Beaglekanaal en wordt omgeven door ongerept bos. Het biedt uitzicht op het water en de met sneeuw bedekte bergen in Patagonië. Voorzieningen zijn onder meer een uitgebreid restaurant dat ideaal is voor groepsbijeenkomsten, een bar en lounge, een fitnesscentrum en een cadeauwinkel met handwerk en kunst van lokale ambachtslieden. Dankzij het innovatieve ontwerp zal het hotel naadloos opgaan in de omringende omgeving, geïnspireerd door lokale traditionele kunst, architectuur en materialen.

Silversea zet zich in voor het bevorderen van langdurige partnerschappen met de gemeenschappen van Puerto Williams. De cruisemaatschappij zal samenwerken met belanghebbenden om kansen voor economische groei te creëren, terwijl het unieke culturele erfgoed behouden blijft en de impact op het milieu in het gebied tot een minimum wordt beperkt.

Silversea heeft een geschiedenis van leiderschap en innovatie op het gebied van luxe expeditie-ervaringen en leidt al meer dan 15 jaar verkenningen naar de verre poolgebieden. Met de opening van dit hotel zal het merk het meest uiteenlopende poolaanbod op het gebied van ervaringsgerichte luxereizen verder uitbreiden en zijn leiderschap in het expeditiesegment versterken. Onder de meest luxueuze expeditieschepen ter wereld zullen Silver Endeavour, Silver Wind en Silver Cloud een gevarieerd aanbod van zes tot twintig dagen durende Antarctische reizen aanbieden, aantrekkelijk voor elke reiziger die de regio in compromisloze luxe wil ontdekken. Voor gasten met beperkte tijd biedt het vliegcruiseprogramma Antarctica Bridge de mogelijkheid om de Drake Passage over te slaan en comfortabel rechtstreeks naar Antarctica te vliegen om aan hun expeditie te beginnen. Expedities worden geleid door een team van specialisten die experts zijn in hun vakgebied. Met een bemanning/gastverhouding van bijna 1:1 genieten gasten van Silversea’s kenmerken van luxe, inclusief butlerservice voor elke suite en enkele van de ruimste accommodaties op het gebied van expeditiecruises.

Contacteer ons voor meer informatie en om je volgende cruise met Silversea te boeken.

Lees ook: Norwegian Cruise Line lanceert nieuw More At Sea-pakket

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *