Regent Seven Seas Cruises reorganiseert Sales & Marketing leadership

Regent Seven Seas Cruises heeft aangekondigd dat Caroline Smith per direct de nieuwe functie van Vice President Noord-Amerika en International Marketing op zich heeft genomen. Smith zal verantwoordelijk zijn voor geïntegreerde wereldwijde marketingstrategieën en zal een holistische benadering hanteren om het Regent-merk wereldwijd te versterken. In haar nieuwe functie zal Smith rechtstreeks rapporteren aan Jessica John, Chief Marketing & Strategy Officer van Regent Seven Seas Cruises.

Nieuw leiderschap  

Caroline Smith begon haar carrière bij Regent in 2015. In 2022 werd ze benoemd tot Managing Director, International voor Regent Seven Seas Cruises. In deze rol gaf ze leiding aan de groeistrategie van de rederij door toezicht te houden op de verkoop en marketing voor de regio’s EMEA, Latijns-Amerika & Brazilië, en Zuid-Oost Azië & Oceanië.

Met 20 jaar ervaring in strategisch merkbeheer en het implementeren van innovatieve marketing- en bedrijfsstrategieën, heeft Smith een sterke achtergrond in branding. Haar passie voor branding en marketing zal bijdragen aan Regent’s reputatie. Dit helpt de standaard van ultra-luxe cruises voortdurend te verhogen en om The Most Inclusive Luxury Experience te bieden.

“Het is een ongelooflijke eer geweest om Regent de afgelopen twee jaar te leiden in internationale markten als International Managing Director”, zei Caroline Smith, Vice President Noord-Amerika en International Marketing voor Regent Seven Seas Cruises. “Ik ben enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan met mijn Regent-familie, waarbij we een gestroomlijnde wereldwijde visie creëren om het profiel van Regent nog verder te verhogen. Strategisch branding en marketing zijn altijd mijn passie geweest, en ik kijk ernaar uit om het merk van Regent Seven Seas Cruises verder op te bouwen.”

Een volgende fase

Steve Odell, Senior Vice President & Chief Sales Officer, zal de wereldklasse verkooporganisatie van Regent blijven leiden. Hij is verantwoordelijk voor groei en ontwikkeling en versterkt de relaties met reisadviseurs over de hele wereld.

“Ik wil Caroline bedanken voor haar uitzonderlijke leiderschap van de internationale verkoopmarkten van Regent in de afgelopen twee jaar. Haar werk heeft een ingrijpende impact gehad op de groei en het succes van Regent,” zei Steve Odell, Chief Sales Officer van Regent Seven Seas Cruises. “In de negen maanden sinds mijn terugkeer bij Regent heb ik het geweldig gevonden om onze reispartners over de hele wereld te ontmoeten en deze essentiële relaties te versterken. Ik zal ervoor zorgen dat ik en mijn team beschikbaar blijven om volledige ondersteuning te bieden, zodat we ons wederzijds succes kunnen bevorderen.”

Toekomstvisie

Gabriella Fonzo, Senior Director of Sales EMEA zal vanaf nu direct rapporteren aan Odell. Dit geldt ook voor Paul Beale, Vice President Sales UK; Lisa Pile, Vice President Sales APAC; en Frank Medina, Vice President Sales LATAM & Brazilië. Shawn Tubman, Senior Vice President Sales and Trade Marketing voor Noord-Amerika, blijft eveneens rapporteren aan Odell.

Marcel von Rotz, Senior Sales Manager Noord-Europa, Oost-Europa, Benelux en Afrika, zal de activiteiten van Regent op de Benelux-markten blijven leiden en rapporteren aan Gabriella Fonzo.

Contacteer ons voor meer informatie over de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises. Een brochure kan je hier bestellen.

Lees ook: Holland America Line viert feestdagen met speciale menu’s

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *