Regent Seven Seas Cruises installeert Starlink internet

Regent Seven Seas Cruises heeft aangekondigd dat de installatie van ’s werelds eerste en grootste satellietconstellatie, Starlink, is voltooid op alle zes schepen in haar vloot. Hierdoor krijgen gasten supersnel, onbeperkte wifi als onderdeel van de reissom.

Snellere verbinding aan boord

“We streven ernaar om onze gasten een ongeëvenaarde ervaring te bieden en zijn verheugd om luxe reizigers de mogelijkheid te bieden om foto’s en video’s te delen, films te streamen en te genieten van andere meeslepende content aan boord met nog snellere verbinding”, aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Als leiders op het gebieden van ultra-luxe cruises, zal deze installatie van Starlink wifi op onze hele vloot niet alleen de mogelijkheid van onze gasten om te communiceren met dierbaren thuis verbeteren, maar ook de operationele behoeften en diensten van het schip ondersteunen.”

regent sevens seas cruises

Door gebruik te maken van geavanceerde satellieten zal Starlink de capaciteit, snelheid en betrouwbaarheid van het internet aan boord van ’s werelds meest luxueuze vloot verbeteren, waardoor gasten een betere en snellere ervaring krijgen. Als onderdeel van Regent’s toonaangevende all-inclusive aanbod ontvangen luxe reizigers een gratis inlog per suite die onbeperkte wifi biedt. Gasten kunnen ervoor kiezen om extra suite-inloggegevens te kopen en ook de verbinding te upgraden, zodat ze kunnen surfen, streamen en delen zoals nooit tevoren op zee.

Ultiem genieten aan boord

Naast de inbegrepen wifi kunnen gasten genieten van persoonlijke service van een professionele bemanning, onbeperkte excursies aan land, een scala aan gastronomische specialiteitenrestaurants en al-fresco eetgelegenheden, goede wijnen en sterke drank, entertainment van wereldklasse, valet wasserij, vooraf betaalde fooien en hotelarrangementen van één nacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in suites op Concierge-niveau en hoger, allemaal als onderdeel van Regents All-Inclusive Cruise Fare. Daarnaast omvatten Regents Ultimate All-Inclusive Fares retourvluchten, transfers tussen luchthaven en schip en exclusieve Blacklane private executive chauffeurservice voor gasten om hun reizen verder te personaliseren.

Contacteer ons voor meer informatie over de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises. Een brochure kan je hier bestellen.

Lees ook: De voordelen van een cruise met vertrek en aankomst in Rotterdam

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *