Regent Seven Seas Cruises onthult nieuwe Spotlight Voyage voor golfliefhebbers

Regent Seven Seas Cruises heeft speciaal voor golfliefhebbers een sensationele 14 nachten tellende Spotlight Voyage aangekondigd die in de zomer van 2025 langs de Britse en Ierse eilanden zal varen. Annika Sörenstam, die als de beste vrouwelijke golfer aller tijden wordt gezien, zal deze Spotlight Voyage hosten aan boord van Seven Seas Grandeur die op 23 juni 2025 vertrekt vanuit Southampton in Engeland.

Tijdens haar 15-jarige carrière heeft Sörenstam meer dan 95 wereldwijde overwinningen behaald, waaronder 11 grote kampioenschappen, en is ze de enige vrouw die de 60 heeft gepasseerd in een officieel evenement, wat haar de bijnaam Ms. 59 opleverde. Het meest opvallende is dat Annika wereldwijde aandacht kreeg na haar historische optreden op de PGA Tour – ze sloeg af op de Colonial Invitational van 2003 en werd de eerste vrouw in meer dan een halve eeuw die aan een PGA-tour deelnam.

“We zijn altijd op zoek naar onvergetelijke ervaringen voor onze gasten en we kijken er enorm naar uit om Annika Sörenstam aan boord van Seven Seas Grandeur te ontvangen om deze prachtige Spotlight Voyage te begeleiden” zei Andrea DeMarco, president van Regent Seven Seas Cruises. “Annika wordt gezien als de beste vrouwelijke golfer allertijden en het is een eer dat ze onze Spotlight on Golf Voyage wil hosten. Ik weet zeker dat menig golfliefhebber zeer enthousiast zal zijn en zal genieten van de buitengewone service, ongeëvenaarde keuken en ultraluxe aan boord van Seven Seas Grandeur.”

Genieten van golfen & golven

Tijdens de Spotlight on Golf Voyage bezoeken gasten de meest iconische golfbestemmingen en maken ze kennis met de legendarische greens van Groot-Brittannië. Gasten worden volledig ondergedompeld in de sport met de mogelijkheid om te spelen op zes prestigieuze banen, waaronder de voormalige gastheren van de British Open, Royal Lytham & St. Annes in Engeland en de Turnberry’s Ailsa-baan in Schotland, plus The Strand Course bij Portstewart Golf Club in Noord-Ierland.

Daarnaast heeft Regent Seven Seas Cruises een exclusief programma aan land samengesteld, voorafgaand aan de cruise, om zo een extra bijzondere golfreis te creëren. Na het inchecken in The Goodwood Hotel, genesteld in het glooiende South Downs National Park in West Sussex, Engeland, kunnen gasten genieten van de bijzondere omgeving en prachtige kamers die een smaakvolle inrichting kregen  geïnspireerd op de traditionele Britse stijl. De volgende dag kunnen fervente golfers de links op tijdens het inaugurele RSSC Golf Tournament op The Downs Golf Course.

Aan boord genieten gasten van gepersonaliseerde service van een vriendelijke en professionele crew, een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de openlucht, mooie wijnen en sterke dranken, boeiend entertainment, ongelimiteerde wifi, valet wasservice, vooraf betaalde fooien en transfers en hotelarrangementen van één nacht voor de cruise voor gasten die verblijven in suites op Concierge-niveau en hoger.

Golf Spotlight door Annika Sörenstam

Tijdens de cruise kunnen gasten aanschuiven voor een fire-side chat of een meet-and-greet met Annika aan boord van het nieuwste schip van Regent: Seven Seas Grandeur.

“Ik kijk er heel erg naar uit om deze exclusieve Spotlight Voyage met Regent te hosten. Ik kan niet wachten om mijn familie mee te nemen aan boord en om mensen te ontmoeten die evenveel passie hebben voor golf als ik terwijl we langs de meest iconische golfbestemmingen ter wereld varen,” aldus Annika Sörenstam.

De cruise zal vertrekken vanuit Southampton in Engeland. Op het top dek van Seven Seas Grandeur zullen er driving demonstraties zijn en kunnen gasten hun putting skills verbeteren op de putting green van het schip. De kledingpartner van Annika, LOHLA Sport, zal een modeshow organiseren aan boord.

Er zal daarnaast tijd zijn voor een tea-time golf quiz, een long game clinic en voldoende tijd om zelf af te slaan op een aantal van Groot-Brittannië ’s meest iconische golf banen:

Vanuit Belfast: The Strand Course op de Golf Club van Portstewart, host van de Irish Open in 2017 en de Royal Belfast Golf Club, winnaar van de IGTOA-prijs voor beste Parkland Golf Course in Ierland

Vanuit Glasgow: Dundonals Links, host van de Final Open Qualifying in 2024 en The Turnberry’s Ailsa Course, 4 keer host van The Open

Vanuit Liverpool: Royal Lytham & St Annes, host van de Open Championship in 2012 en de Formy Golf Club, gastclub van de Amateur Championship in 2009 en van de PGA Seniors Championship in 2021 & 2022 

De cruise begint met een meet-and-greet cocktailparty met Annika in de weelderige Observation Lounge. Verdere mogelijkheden om meer te horen over Annika’s verhaal – van haar beroemde carrière tot haar uitgebreide filantropische werk – zijn onder andere een fireside chat Q&A in het Constellation Theatre, waar gasten worden getrakteerd op een lezing onder leiding van tv-persoonlijkheid John O’Hurley, om meer te weten te komen over Annika’s leven en carrière.

Beleef de hoogtepunten van Groot-Brittanië en Ierland

Naast de verschillende golfmogelijkheden, kunnen gasten van Regent ook genieten van ongelimiteerde excursies aan land met een breed aanbod van activiteiten op de geweldige bestemmingen die het schip zal aandoen: Belfast (2 dagen), Noord-Ierland; Glasgow (Greenock – overnachting in de haven), Schotland; Douglas, Isle of Man; Liverpool (twee nachten in de haven), Engeland; Dublin (Dun Laoghaire), Ierland; Cork (Cobh), Ierland; Waterford, Ierland; terug naar Southampton in Engeland om van boord te gaan.

Pre-cruise programma – Het inaugurele RSSC-golftoernooi georganiseerd door Annika Sörenstam

Ga mee op een onvergetelijk golfverblijf van twee nachten in een van de meest verbluffende nationale parken van Zuid-Engeland voor een exclusieve golfervaring. Bij aankomst in het glorieuze South Downs National Park checken gasten in bij The Goodwood Hotel. Geïnspireerd door de klassieke Britse stijl biedt The Goodwood Hotel een perfecte balans tussen heerlijk eten en comfortabele, goed ingerichte kamers. De Downs-baan is waar het inaugurele RSSC Golf Tournament zal plaatsvinden, waar enthousiaste deelnemers afslaan in de hoop de trofee mee naar huis te mogen nemen. 

Prijzen voor de Golf Spotlight by Annika Sörenstam starten vanaf €13,519 per persoon. Een aantal activiteiten zullen tegen bijbetaling zijn en hebben een beperkt aantal plaatsen.

Contacteer ons voor meer informatie over de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises. Een brochure kan je hier bestellen.

Lees ook: Luxe reizen die onvergetelijke herinneringen creëren die een leven lang meegaan

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *