Luxe reizen die onvergetelijke herinneringen creëren die een leven lang meegaan

Verken warme kusten, verre landen, ruige kustlijnen en pittoreske dorpjes, allemaal in ultracomfort aan boord van The World’s Most Luxurious Fleet™ met Regent Seven Seas Cruises®. Regent biedt gepersonaliseerde, all-inclusive reizen aan en verzorgt elk detail van je reis, van de oogverblindende Middellandse Zee tot de schatten van Noord-Europa, Zuidoost-Azië en Australazië.

Luxe opnieuw uitgevonden

Regent gelooft dat luxe wordt gedefinieerd door de details die elk onvergetelijk moment creëren. Wanneer je aan boord gaat, ontvang je een ongeëvenaarde, persoonlijke service waarbij alle voorzieningen zijn verzorgd en bij je reissom zijn inbegrepen. Met toonaangevende verhoudingen tussen bemanning en gasten wordt er op je behoeften geanticipeerd en onthouden voor toekomstige reizen, waardoor je je helemaal thuis voelt aan boord.

Met Unrivaled Space at Sea™ behoren de suites tot de meest ruime en comfortabele op zee en bieden de uitgestrekte openbare ruimtes voldoende lounges voor ontspanning. Het culinaire aanbod is net zo indrukwekkend, met meerdere specialiteitenrestaurants waar je kunt genieten van Epicurean Perfection™.

Meeslepende verkenning op zijn best

Met 550 havens over de hele wereld om te ontdekken en een overvloed aan inbegrepen en onbeperkte landexcursies in elke regio, is elke tour zorgvuldig samengesteld om aan je passies en interesses te voldoen of om iets compleet nieuws te proberen.

Regent slaagt erin een voortreffelijke mix van bekende grote steden en minder bekende boetiekhavens te bereiken, waardoor je ervoor kunt kiezen om de beroemdste bezienswaardigheden ter wereld te verkennen of buiten de gebaande paden te gaan en plaatsen te ontdekken waarvan je niet wist dat ze bestonden; of het beste van beide. Je kunt leren koken met producten van eigen bodem op een boerderij in Italië, een snorkelsafari met haaien en pijlstaartroggen proberen in Bora Bora, een hondensledekamp bezoeken en naar goud zoeken in Alaska of genieten van een schilderachtige tocht door de Hebriden.

Regent Choice Shore Excursions* biedt betrokkenheid op een hoger niveau en biedt unieke routes die je ontdekkingsgeest stimuleren. De excursies in kleinere groepen creëren een meer persoonlijke ervaring.

Epicurische perfectie

De smaken van een bepaalde regio creëren unieke verbindingen die anders zijn dan alle andere. Regent heeft de meest uitgebreide culinaire ervaringen op de zeven zeeën samengesteld om je smaakpapillen onder te dompelen en je nog meer van de bestemmingen te laten genieten.

Terwijl het dineren aan boord eenvoudigweg overheerlijk en verfijnd is, brengt Regent de keuken tot leven via hun Epicurean Exploration Tours.

Culturele onderdompeling

Regent’s Go Local Tours bieden een authentiek kijkje in de levens van lokale gemeenschappen. Breng een dag door op een familiegeitenboerderij in Andalusië, ga vissen met de bewoners van Portofino of bezoek kunstenaarsateliers in Palma de Mallorca. Deze tours bieden een diepere verbinding met de cultuur en tradities van de plaatsen die je bezoekt.

Voor degenen die gefascineerd zijn door architectuur, bieden de Behind the Design Tours inzicht in het genie achter iconische bouwwerken zoals Oslo’s Munchmuseet en Barcelona’s Torre Glòries. Deskundige experts begeleiden je door de ontwerpprocessen, waardoor deze rondleidingen een must zijn voor architectuurliefhebbers.

Welzijn en duurzaamheid

Regent zorgt ervoor dat gasten die prioriteit geven aan een gezonde levensstijl goed worden verzorgd met fitnesslessen, een gezonde keuken en Wellness Tours aan land. Vole je jonger met yoga op een Spaans strand of geniet van de thermale bronnen in Italië. Met deze tours kun je je actieve levensstijl behouden terwijl je ongelooflijke bestemmingen verkent.

Duurzaamheid en natuurbehoud vormen de kern van Regent’s Eco-Connect Tours, die inzicht bieden in lokale inspanningen om het milieu te transformeren. Tijdens deze tours leer je meer over innovatieve energieproductie in Portugal, IJsland en Japan, of ontdek je de rijke biodiversiteit in Costa Rica, Vietnam en Australië.

Personaliseer je vakantie

Voor gasten die op verkenning willen gaan in het comfort van privévervoer is de Executive Collection de ultieme manier om hun tijd aan land te maximaliseren. Tegen een toeslag kun je de locatie kiezen en Regent regelt privévervoer met een chauffeur en/of Engelssprekende gids om je op je gemak langs de bezienswaardigheden en monumenten te brengen die je wilt zien. Hierdoor ontstaat een echt persoonlijke ervaring.

Verder dan de cruise

Regent overtreft alle verwachtingen met overnachtingen in de haven, Mid-Cruise Overland-programma’s en pre- en post-cruiselandprogramma’s, zodat je verzekerd bent van luxe tijdens je hele reis. Met jaarlijks vernieuwde routes en aanloophavens is er altijd iets nieuws te ontdekken.

Een reis als geen ander

Regents belofte van An Unrivaled Experience™ gaat over het personaliseren van je reis. Hun schepen van perfect formaat, die normaal twee keer zoveel passagiers kunnen huisvesten, bieden een buitengewoon gevoel van ruimte en luxe.

Omdat 99% van de suites een eigen balkon heeft, kun je vanuit het comfort van je kamer genieten van een adembenemend uitzicht. Elk detail, van hoteldiensten tot culinaire hoogstandjes, is zorgvuldig samengesteld om je reis te verrijken. Met zoveel manieren om bestemmingen te verkennen via meeslepende verkenning, is elke reis met Regent net zo uniek als jij.

’s Werelds meest luxueuze vloot garandeert een onvergetelijke reis die herinneringen zal creëren die een leven lang meegaan.

Ga voor meer informatie en om je gratis brochure te bestellen naar RSSC.com.

*Vereist een toeslag

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *