Fooien voortaan inbegrepen bij Oceania Cruises

Oceania Cruises heeft haar nieuwe merkwaardebelofte, Your World Included, onthuld. Voortaan biedt de rederij haar gasten over de hele wereld een bijgewerkte selectie van altijd inbegrepen voorzieningen.

Als onderdeel van Your World Included zijn de fooien voor hutpersoneel, butlers en bedienend personeel standaard inbegrepen in het cruisetarief. Voorheen waren fooien selectief inbegrepen als reispartner- of loyaliteitsclubvoorzieningen of voor gasten uit bepaalde regio’s van de wereld.

Fooien zijn een aanvulling op andere Your World Included-voorzieningen waaronder: dineren in alle gastronomische specialiteitenrestaurants; frisdranken, sappen, speciale koffies en thee; plat en bruisend Vero-water; onbeperkt Starlink wifi; dineren op de kamer; fruitsmoothies, gelato en ambachtelijk ijs; groepsfitnesslessen; en wasservices.

De bijgewerkte inclusies gaan in op 1 oktober 2024 voor alle nieuwe reserveringen op afvaarten die vertrekken op of na 1 januari 2025. Het huidige simply MORE-aanbod van de rederij eindigt op 30 september 2024, wat betekent dat een tegoedbon voor een excursie aan land en een drankpakket niet langer automatisch zijn inbegrepen.

De wijziging is er gekomen na feedback van gasten die aangaven dat ze weliswaar genoten van de simply MORE-inclusies, maar dat ze liever hadden dat de wereldwijde gastinclusies zich richtten op wat het belangrijkst was. Bovenaan deze lijst stonden altijd de inbegrepen fooien voor alle gasten.

“De belofte van Oceania Cruises om onze gasten Your World. Your Way te laten zien, staat centraal in ons bedrijf sinds we meer dan 20 jaar geleden zijn begonnen. De verandering is gekomen na feedback van gasten, die aangaven dat ze liever willen dat we voorzieningen opnemen die door iedereen worden gewaardeerd, dan voorzieningen die door sommigen worden gewaardeerd. Het is niet verrassend dat onze gasten de meeste waarde hechten aan onze kerninclusies, zoals gratis speciaal dineren en gratis wifi; het opnemen van fooien creëert het rijkst mogelijke scala aan voorzieningen en voordelen voor onze gasten wereldwijd”, aldus Frank A. Del Rio, President van Oceania Cruises. “Het geeft ons ook een duidelijk gedefinieerde positie in de cruisesector als de toonaangevende ultra-premiumlijn van keuze, die onze gasten een buitengewone waarde biedt.”

Gebaseerd op een cruise van 10 dagen, ontvangen gasten altijd inbegrepen voorzieningen ter waarde van meer dan $ 1.800 per hut in vergelijking met premium cruiselijnen. Dit bedrag is gebaseerd op gemiddelde kosten voor fooien, wifi, non-alcoholische drankpakketten en reserveringen voor specialiteitenrestaurants.

“Hier bij Oceania Cruises staan ​​we al lang bekend om onze warme en authentieke service; het is onderdeel van de ongrijpbare magie van zeilen aan boord van een van onze kleine, luxe schepen. Ik ben blij dat we fooien toevoegen voor alle gasten, omdat ons toegewijde team aan boord werkt voor de glimlach van de gasten – niet hun fooi. Elke interactie met onze gasten laten tellen is ons servicecultuurmantra”, aldus Del Rio.

Met Your World Included genieten gasten voortaan van:

  • Gourmet Specialiteitenrestaurants: Een verscheidenheid aan karakteristieke restaurants met open zitplaatsen, allemaal zonder extra kosten.
  • Dineren in de suite en in de kajuit: Gratis warme en koude diners op de kamer.
  • Onbeperkte wifi: Starlink-connectiviteit biedt veel snellere upload- en downloadsnelheden.
  • Frisdranken, speciale koffies en thee: Of het nu in een restaurant, lounge of Baristas-koffiebar is, het is altijd gratis.
  • Stilstaand en bruisend Vero-water: Onbeperkt, milieuvriendelijk en heerlijk van smaak, de gouden standaard voor plat en bruisend water.
  • Sapjes, smoothies en gastronomisch ijs: Koudgeperste sappen, fruitsmoothies, zelfgemaakte gelato en gastronomisch ijs zijn altijd inbegrepen.
  • Groepsfitnesslessen: Kies uit een selectie gratis lessen in Aquamar Spa + Vitality Center.
  • Wasservice: Met gratis wasserettes inbegrepen, samen met wasservice en persen voor Concierge- en Suite-niveaus.
  • Fooien aan boord

Gasten kunnen hun vakantie-ervaring personaliseren met extra’s zoals vliegvervoer en transfers, excursies aan land of een drankenpakket, die naar eigen voorkeur kunnen worden toegevoegd.

Contacteer ons voor meer informatie en om je volgende cruise met Oceania Cruises te boeken.

Lees ook: Holland America Line geeft je Caraïbische vleugels

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *