De Grand Voyages van Oceania Cruises nemen je mee op avontuur over de hele wereld

Oceania Cruises zet een selectie van haar Grand Voyages voor 2025 in de schijnwerper en biedt de meest elegante manier om van langere reizen te genieten, met bucketlist-trips naar de meest ongelooflijke locaties over de hele wereld.

Het gevarieerde aanbod aan reizen biedt gasten de kans om wereldwonderen te ontdekken, zoals de Borobudur in Indonesië, ’s werelds grootste boeddhistische monument, of de berg Fuji in Japan, met meeslepende routes aan boord van de boetiekschepen van Oceania Cruises.

Variërend van spectaculaire 111-daagse expedities vol wonderen over de continenten tot kortere afvaarten waarbij Zuid-Amerika, Azië, Oceanië, Europa en Noord-Amerika worden verkend: de selectie van fascinerende routes is perfect voor de veeleisende reiziger. Ontdek de met mangroven omzoomde Prey Chak-rivier in Sihanoukville, Cambodja, en spot diverse wilde dieren of leer de fijne kunst van Taiji (tai chi) van een meester in Shanghai, China. In Togo kun je getuige zijn van een voodoo-ceremonie van het dorpshoofd in Sanguera, of je kan Agadir, gelegen tegen het Atlasgebergte in Marokko, verkennen en wandelen door de Coco Polizzi Medina van de stad.

Reisroutes door heel Europa bieden gasten de kans om iconische havens zoals Oslo, Barcelona en Athene te bezoeken, door de witgekalkte gebouwen van Santorini te dwalen, of de Bluestack Mountains in Killybegs, County Donegal, Ierland op te lopen. Reizen door Latijns-Amerika bieden mogelijkheden om te snorkelen in de helderblauwe zee in Ilhabela, Magelhaenpinguïns te spotten in Uruguay, of de pampa’s in te rijden voor een authentiek Gaucho-feest, compleet met empanadas en barbecues.

“Onze Grand Voyages 2025 bieden onze veeleisende gasten de kans om de wereld te verkennen zonder tijdsbeperking, waarbij ze zich dieper kunnen onderdompelen in bestemmingen met ons verrijkende aanbod van excursies aan wal, voordat ze ontspannen aan boord van onze kleine, luxueuze schepen”, aldus Frank A. Del Rio, voorzitter van Oceanië Cruises. “We zijn zo trots op de ongelooflijke Grand Voyages die in 2025 worden aangeboden en kunnen niet wachten om onze gasten aan boord te verwelkomen.”

Foodie-schepen

Alle schepen van Oceania Cruises beschikken over de grootste standaardkajuiten op zee en zijn perfect voor langere reizen. Reizigers beschikken over een overvloed aan ruimte om aan boord te ontspannen na een drukke dag aan land. Zeedagen zijn dan ook een traktatie met een scala aan opties, waaronder het Aquamar Spa + Vitality Centre om tot rust te komen, evenals The Culinary Center om je gastronomische vaardigheden te verbeteren of de Artist Loft aan boord van Vista, Riviera en Marina, en het nieuwste schip, Allura, dat in 2025 debuteert.

De Allura, Vista, Marina en Riviera van Oceania Cruises zijn de ultieme foodieschepen, met de allereerste praktijkgerichte kookschool op zee en een verscheidenheid aan ongelooflijke culinaire ontdekkingsreizen, die gasten de mogelijkheid bieden om zich onder te dompelen in lokale culinaire tradities.

Als enige echte cruisemaatschappij voor foodies is er geen betere manier om de wereld te verkennen dan via een caleidoscoop van nieuwe smaken en culinaire ervaringen. De schepen van Oceania Cruises beschikken over meer keukenruimte en meer opslag voor vers voedsel dan welke andere cruisemaatschappij dan ook, waardoor de specialiteitenrestaurants een overheerlijke ervaring zijn.

De kleinere schepen van de lijn, Nautica, Regatta, Sirena en Insignia, met plaats voor slechts 670 gasten, hebben toegang tot prachtige boetiekhavens en bieden reizigers een elegante, jachtachtige ervaring, en de meest verfijnde manier om de wereld te verkennen.

Culinaire excursies

Dompel jezelf onder in cultuur, geschiedenis en culinaire tradities dankzij de reeks excursies aan wal van Oceania Cruises, waarbij rekening wordt gehouden met een verscheidenheid aan interesses. Culinaire Discovery Tours bieden gasten de ultieme mogelijkheid om zich onder te dompelen in de foodie-sfeer van een bestemming. Kies voor een door een chef-kok geleide foerageer- en kookcursus aan boord in Helsinki, dwaal rond op de lokale markt en pluk de beste rendieren en bergbraambessen voordat u regionale gerechten bereidt in het culinaire centrum aan boord. U kunt ook kiezen voor een bezoek aan een hydrocultuurboerderij en een kookcursus aan boord in San Juan, Puerto Rico, en leer hoe u ingrediënten van de boerderij in uw gerechten kunt gebruiken.

Ondertussen bieden Go Local- en Go Green-kustexcursies een breed scala aan ervaringen. Gasten kunnen leren over het behoud van mangroves en krabkwekerijen op Bali en genieten van de kunst van Gaelic sporten zoals hurling en Gaelic football in Cork, Ierland.

Selectie Grand Voyages
  • Outback & Island Pearls – 25 dagen van Bali (Benoa), Indonesië naar Papeete (Tahiti), Frans-Polynesië aan boord van Regatta

Verken Komodo, een van de drie grote eilanden die deel uitmaken van het Unesco Werelderfgoed Komodo National Park, en snorkel door Lautoka, de zachte koraalhoofdstad van de wereld, voordat je ronddwaalt tussen weelderige regenwouden en orchideeënkwekerijen. Bezoek de prachtige tropische tuinen van Gina en leer meer over lokale Samoaanse planten bij Sopo’aga Falls voordat je het lokale zeeleven ontdekt tijdens een snorkelsafari in de Bora Bora-lagune.

  • Exotic Atlantic Shores – 22 dagen van Rio de Janeiro, Brazilië naar Kaapstad, Zuid-Afrika aan boord van de Insignia

Geniet in januari van de warmte van Zuid-Amerika en ontdek het Joodse erfgoed van Montevideo voordat u door de Tigredelta vaart richting Buenos Aires, waar u de San Isidro-kathedraal kunt bewonderen of kunt deelnemen aan een Tango Masterclass in de geplaveide wijk San Telmo. Bezoek ’s werelds meest afgelegen permanente nederzetting, Tristan da Cuhna, met slechts 300 inwoners en adembenemende vulkanische vergezichten.

  • Revered Pagodas – 22 dagen van Singapore, Singapore naar Taipei (Keelung), Taiwan aan boord van de Insignia

Ontdek de gigantische Boeddha op Ko Samui, te midden van de lokale apen, voordat je je zintuigen verwent met de gouden tempels, paleizen en straatvoedsel op de Klong Toey-markt in Bangkok. Hue biedt inzicht in de levens van de Nguyen-keizers en het graf van keizer Tu Doc, terwijl The Garden of the Master of the Nets in Shanghai een prachtig voorbeeld is van woontuinen in Suzhou en de inspiratie vormde voor de Ming Hall Garden in het MOMA in New York City.

  • Southern Seas Explorer – 61 dagen van Perth (Fremantle), Australië naar San Diego, Californië aan boord van de Insignia

Deze reis toont de natuurlijke schoonheid van Australië, van de kangoeroes in Cape Le Grand National Park tot het roze getinte meer bij Esperance en het iconische Sydney Opera House. Hoogtepunten van Nieuw-Zeeland zijn onder meer het observeren van vliegende dolfijnen, jan-van-genten en blauwe pinguïns in de Bay of Islands, het proeven van prachtige wijnen in Napier, het uitzicht op de Lord of the Rings in Wellington en de warmwaterbronnen van Te Puia. Met een internationale datumgrensovergang kunt u eilandhoppen rond de pareltjes van de Stille Zuidzee, zoals Vanuatu, Fiji en Bora Bora, voordat u over de Stille Oceaan vaart om Honolulu en Hilo en ten slotte San Diego aan te doen.

  • Mediterranean Odyssey – 22 dagen van Athene, Griekenland naar Monte Carlo, Monaco aan boord van Allura

Ervaar een havenintensief verblijf rond de Middellandse Zee met hoogtepunten zoals het prachtig bewaard gebleven oude Efeze, de betoverende allure van de Amalfikust en het idyllische Ibiza, beroemd om zijn prachtige strandkust. Voor een diepere onderdompeling in de bestemming kun je genieten van overnachtingen in het levendige Istanbul om de indrukwekkende Blauwe Moskee en de Hagia Sophia te verkennen, en het modieuze Monte Carlo, waar je langs de Grand Corniche en het roze Grimaldi-paleis kunt wandelen.

  • Indian Ocean Treasures – 35 dagen van Singapore, Singapore naar Kaapstad, Zuid-Afrika aan boord van de Nautica

Verken de kosmopolitische stad Kuala Lumpur voordat je in Colombo landt. Ervaar hier een meditatiesessie met een boeddhistische Thera of neem deel aan Kandyan-danstherapie, waarvan wordt gezegd dat het de stemming verbetert. Wandel langs de oude stad Goa aan de kust van India voordat je geniet van een luxe strandvakantie op de adembenemende Malediven. Ontdek dwergijsvogels, kameleons en maki’s in de nationale parken van Madagaskar en ontdek het levendige erfgoed van Mozambique in Maputo.

  • Radiant Brazil & Argentina – 21 dagen van Rio de Janeiro, Brazilië naar Buenos Aires, Argentinië aan boord van Marina

Ga aan boord van een Braziliaanse saveiro-schoener en vaar naar prachtige snorkelplekken in Ilha Grande, of wandel naar de Tres Tombos-waterval in Ilhabela. Scheer schapen in Argentinië, of wandel tussen een kolonie Magelhaenpinguïns op het voorgebergte van Punta Ninfas. Wees getuige van de spectaculaire schoonheid van de meren van Tierra del Fuego en de mirador bij het Escondido-meer, terwijl je indrukwekkende gletsjers aanschouwt.

  • Tropics of the Far East – 24 dagen van Tokio, Japan naar Singapore, Singapore aan boord van Riviera

Dwaal door de dennenbossen van Miho in de schaduw van de berg Fuji en bezoek de 17e-eeuwse botanische oase Sengen-en Garden. Vaar over een van ’s werelds langste ondergrondse rivieren in een kraanbalkkano in Puerto Princesa en verken de overblijfselen van de middeleeuwse Candi Tikus-tempel in Surabaya, voordat je overnacht in Bali (Benoa) en de hoofdstad van Indonesië, Jakarta, beroemd om zijn architectuur, diverse cultuur en rijke keuken.

Ultieme waarde

Oceania Cruises biedt gasten de ultieme waarde in ultra-premium cruisen dankzij een groot aantal altijd inbegrepen voorzieningen, zoals dineren in alle specialiteitenrestaurants; onbeperkt wifi; butlerservice voor alle gasten in Penthouse Suites en hoger; sappen, plat en bruisend Vero Water, plus koffie en thee.

Contacteer ons voor meer informatie en om je volgende cruise met Oceania Cruises te boeken.

Lees ook: Scenic presenteert Worldwide Discoveries-collectie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *