Norwegian Cruis Line kondigt restyling Norwegian Encore aan

Norwegian Cruise Line heeft aangekondigd dat de Norwegian Encore uitgebreide updates zal ondergaan om een ​​betere ervaring voor gasten aan boord te bieden. Zo krijgt het schip een gloednieuwe Spice H2O; krijgen twee populaire eetgelegenheden, Cagney’s Steakhouse en Teppanyaki, een flinke uitbreiding; worden de suites in The Haven opnieuw ontworpen en worden er 24 nieuwe balkonhutten toegevoegd. 

Na het twee weken durende droogdok van Norwegian Encore, van 18 november 2024 tot 2 december 2024, krijgen gasten de kans om te genieten van een nieuwe Spice H2O, de gratis buitenruimte voor volwassenen, afzonderlijk van het grote zwembaddek. De lounge vervangt de lasergame-arena en krijgt een nieuw ontwerp en een verbeterde lay-out van NCL’s ontwerppartners, Studio Dado, door de favoriete voorzieningen van Spice H2O uit de Breakaway-Plus Class te combineren met die van Infinity Beach van de nieuwste Prima Klasse schepen. Uitgerust met meerdere bubbelbaden, acht grote ligbedden omgeven door verkoelende zwembaden en een grote bar waar een verscheidenheid aan heerlijke cocktails wordt geserveerd, is Spice H2O de perfecte buitenoase voor gasten van 18 jaar of ouder die op zoek zijn naar een ontspannen toevluchtsoord.

De verbeteringen omvatten ook de uitbreiding van twee van de populairste specialiteitenrestaurants: Cagney’s Steakhouse en Teppanyaki. Het restaurant in Hibachi-stijl zal een grotere capaciteit bieden door de ruimte van Los Lobos op dek acht en die van Coco op dek zes over te nemen. Daarnaast zal Ocean Blue worden omgebouwd tot het favoriete restaurant Palomar, met een verheven mediterrane keuken met zeevruchten. 

“De wensen en behoeften van onze gasten staan ​​voorop bij elke beslissing die we nemen, en het verbeteren van Norwegian Encore met meer van de ervaringen die zij waarderen laat zien dat we ons daarvoor inzetten”, zegt David J. Herrera, president van Norwegian Cruise Line. “Van meer ruimte voor volwassenen om te ontspannen tot meer mogelijkheden om te genieten van hun favoriete eetgelegenheden en nog veel meer: ​​wij streven ernaar onze gasten een betere ervaring aan boord te bieden als onderdeel van hun droomvakantie.”

Als resultaat van de groeiende vraag naar suites met drie slaapkamers aan boord van Norwegian Prima, Norwegian Viva en Norwegian Joy, zullen de Premier Owner’s Suites van Norwegian Encore met een groot balkon in The Haven by Norwegian worden uitgebreid van twee naar drie slaapkamers. Bovendien zullen deze twee suites drie en een halve badkamer omvatten; een volledig gerenoveerde woonkamer, hoofdslaapkamer en balkonmeubilair; en een nieuwe aparte eetkamer. Vergelijkbaar met de recente renovatie van de Norwegian Joy eerder dit jaar, zal de Norwegian Encore ook nog eens 24 nieuwe balkonhutten en twee clubbalkonhutten krijgen door een deel van de Observation Lounge van het schip een nieuwe bestemming te geven.

De verbeteringen vormen een perfecte aanvulling op het bestaande gezinsvriendelijke aanbod van het schip, zoals de Norwegian Encore Speedway, het 350 meter lange opwindende racecircuit; het Aqua Park met twee glijbanen met meerdere verdiepingen; en het Galaxy Pavilion, het virtual reality-complex van NCL.

Zodra het schip het twee weken durende droogdok heeft voltooid, zal Norwegian Encore beginnen aan een 12-daagse transatlantische reis van Southampton, VK naar Miami en vervolgens zevendaagse retourafvaarten naar het Caribisch gebied aanbieden tot en met maart 2025 met stops in Puerto Plata. , Dominicaanse Republiek; Tortola; Britse Maagdeneilanden; St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden; en het privé-eiland van NCL in de Bahama’s, Great Stirrup Cay. Tijdens de zomer van 2025 vaart Norwegian Encore zevendaagse retourcruises vanuit Seattle naar Alaska, waar gasten kunnen genieten van het weelderige landschap en de uitgestrekte fauna van de Last Frontier.

Contacteer ons voor meer informatie en je vakantie met Norwegian Cruise Line te boeken.

Lees ook: Nieuwe Celestial Cruises van Holland America Line

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *