CruiseToTravel wint European Travel Award

Reizen is en blijft voor velen onder ons zeer wenselijk. Wat we ook met onze tijd willen doen, de meesten van ons willen ooit de rest van de wereld ontdekken, en velen willen die luxereizen, rondreizen en ervaringen beleven die ze nooit zullen vergeten. En, of je nu alleen alleen of met dierbaren reist, er is voor elk wat wils.

De European Travel Awards presenteren de talloze innovatieve, toegewijde, gepassioneerde en ervaren bedrijven die bijdragen aan de reis- en toerisme-industrie – een sector waar elk jaar een grote vraag naar is.

We zijn dan ook super verheugd om aan te kondigen dat CruiseToTravel door de European Travel Awards is uitgeroepen tot Best Online Cruise & Travel Information Platform 2024 – Belgium.

Awardscoördinator Melissa Bramall: “We hebben jaar na jaar groei gezien terwijl de reisindustrie exponentieel blijft groeien, en het is een genot om degenen die zich inzetten voor de levensduur van zo’n belangrijke sector te erkennen en te belonen. Nogmaals gefeliciteerd en we kunnen niet wachten om te zien wat jullie allemaal gaan doen.”

CruiseToTravel werd opgericht in januari 2014 en is uitgegroeid van een lokale website die cruise- en reiservaringen deelt tot een online magazine dat reisprofessionals en consumenten over de hele wereld informeert en inspireert. Daarnaast is CruisetoTravel ook actief op sociale mediakanalen, waaronder X, Facebook en Instagram. In 2020 werd CruiseToTravel.be, een speciaal Nederlands online magazine, opgericht om reis- en cruiseliefhebbers uit België en Nederland beter te informeren en inspireren.

Lees ook: Cruisen doe je zo! Het cruisejargon uitgelegd

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *