Oceania Cruises verkent beroemde steden en verborgen juweeltjes in Oost-Azië

Oceania Cruises biedt in de eerste helft van 2025 een uitgebreide collectie reizen door Oost-Azië aan, met bestemmingsrijke avonturen voor zelfs de meest doorgewinterde wereldreizigers.

Binnen de nieuwe collectie afvaarten nodigt Oceania Cruises gasten uit om de enorm diverse landschappen van Azië te verkennen, van de levendige stad Hong Kong tot de weelderige baaien van Bali, en de oude tempels van Kyoto tot de adembenemende turquoise kustlijnen van Phuket. De kleine, luxueuze schepen van Oceania Cruises vervoeren niet meer dan 1.250 gasten en zijn meer dan een elegant vervoermiddel met een uitzonderlijke verhouding tussen gasten en personeel. Ze zijn perfect van formaat om toegang te krijgen tot enkele van de meest afgelegen havens, waardoor gasten de kans krijgen zich volledig onder te dompelen in ongerepte oude culturen.

“Azië is een van de meest opvallende regio’s ter wereld om over zee te verkennen; de krachtige contrasten tussen de ultramoderne en historische invloeden zijn adembenemend”, zegt Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Dankzij onze doordachte routes en ons ongelooflijke aanbod aan meeslepende rondleidingen voor kleine groepen kunnen gasten in één reis genieten van het tijdloze erfgoed en de indrukwekkende futuristische stappen van de regio, waardoor gasten het gevoel krijgen dat ze door de tijd reizen. Deze bestemmingen mag je echt niet missen.”

Met het brede aanbod van kleine groepsexcursies aan wal van Oceania Cruises kunnen gasten de levendige culturen, keukens en natuurlijke schoonheid van de regio ervaren zoals zij dat willen: op voedsel gerichte reizen die variëren van kooklessen in Thailand tot marktbezoeken in Vietnam; Wellness Discovery Tours die de geest, het lichaam en de ziel voeden; Go Local Tours die gasten uitnodigen om het authentieke lokale leven te ontdekken; Go Green-excursies die zich richten op duurzaamheidspraktijken in lokale gemeenschappen; en meer. Voor gasten die op zoek zijn naar nog meer avontuur, zijn er eindeloze mogelijkheden om zelfs de meest ambitieuze bucketlist-items te vervullen via de overland-ervaringen van Oceania Cruises. Gasten kunnen door jungleheuvels en bergen trekken om de natte grotten in het Tu Lan-systeem in China te ontdekken, ontspannen aan de oevers van de Rode Rivier in Hanoi en de meest spectaculaire attracties van Azië bezichtigen, waaronder Angkor Wat en het Terracotta Warriors Museum.

Met routes variërend van zesdaagse uitstapjes tot 24-daagse reizen aan boord van een verscheidenheid aan ultra-premium schepen van Oceania Cruises, zijn deze afvaarten de perfecte manier om de wonderen van Oost-Azië in comfort van wereldklasse te absorberen. Met de simply MORE waardebelofte van de lijn kunnen gasten genieten van meer waarde en meer gemak met 2 voor 1 cruisetarieven, gratis excursies aan wal, gratis champagne, wijn en bier en gratis wifi terwijl ze de wonderen van Oost-Azië ontdekken.

Uitgelichte reizen
  • 6 dagen van Singapore naar Singapore aan boord van Regatta: deze unieke kortere reis waarbij u het charismatische Maleisische schiereiland en de omliggende eilanden verkent, combineert cultuurrijke steden met enkele van de beste stranden ter wereld en biedt een gevarieerde en onvergetelijke reis.
  • 14 dagen van Taipei naar Kyoto aan boord van Regatta: Verheug u over de komst van de lente te midden van de grootsheid van de oude rijken van Azië, van de gelaagde forten van het voortreffelijke Japan tot de uitgestrekte paleizen van het dynastieke China. Geniet van extra tijd voor ontdekking met overnachtingen in Shanghai, Beijing en Kyoto.
  • 15 dagen van Singapore naar Taipei aan boord van Regatta: Duik in mystieke oostelijke landen bezaaid met prachtige tempels, bloeiende marktplaatsen en serene tropische retraites. Je zult genieten van weelderige overnachtingen in het bruisende Bangkok, het aangrijpende Ho Chi Minh-stad en het schitterende Hong Kong.
  • 20 dagen van Hong Kong naar Bali aan boord van Regatta: een reisroute onder het merk Condé Nast Traveler, ervaar idyllische, beboste eilanden en ongerepte stranden terwijl je ook getuige bent van prachtige contrastrijke steden in Azië. Geniet van extra tijd voor ontdekking met overnachtingen in Hanoi, Ho Chi Minh-stad, Bangkok, Singapore en Bali.
  • 24 dagen van Tokio naar Singapore aan boord van de Riviera: bereik het hele Verre Oosten en verken een opvallend scala aan bestemmingen, zoals het oogverblindende eiland Boracay, het raadselachtige Sultanaat van Brunei en het ongerepte Borneo, met heerlijke overnachtingen in het bruisende Tokio en Jakarta, evenals voortreffelijke Bali.

Contacteer ons voor meer informatie en om je volgende cruise met Oceania Cruises te boeken.

Lees ook: Scenic presenteert Worldwide Discoveries-collectie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *