Regent Seven Seas Cruises en Global Hotel Alliance kondigen exclusieve Concierge Collection-cruises aan

Regent Seven Seas Cruises en Global Hotel Alliance (GHA), ‘s werelds grootste alliantie van zelfstandige hotelmerken, hebben, bijna een jaar nadat hun succesvolle samenwerking van start ging, de volgende fase van hun partnerschap aangekondigd: The Concierge Collection.

The Concierge Collection is een serie meerdaagse landprogramma’s voor de gasten op luxe cruises die nog meer uit hun reis willen halen. De programma’s variëren van heerlijke cocktails in de rooftopbar van het Anantara Palazzo Rome Naiadi Hotel en de mooiste zonsondergangen in het Divani Apollon Palace & Thalasso in Athene tot een bezoek aan iconische attracties zoals Hagia Sophia in Istanboel of Westminster Abbey in Londen.

De Concierge Collection van Regent biedt bevlogen reizigers in 2025 een driedaags landarrangement met overnachtingen in de iconische hotels van GHA in zes verschillende steden in Europa. Deze bijzondere arrangementen zijn een prachtig voorprogramma van twaalf all-inclusive, ultraluxe cruises aan boord van vijf van de zes schepen van The World’s Most Luxurious Fleet.

“Wij zijn erg blij dat ons partnerschap met Global Hotel Alliance zo goed is ontvangen. Met veel plezier kondigen we nu de volgende fase van deze samenwerking aan,” zegt Caroline Smith, Managing Director, International bij Regent Seven Seas Cruises. “Deze bekendmaking, die tegelijk valt met de eerste verjaardag van ons partnerschap, laat eens en te meer zien hoe wij streven naar de hoogste standaards qua luxe – op het water en aan land. Tijdens deze landarrangementen met overnachting kunnen onze gasten op ongekende wijze kennismaken met een aantal geweldige Europese bestemmingen, voordat zij aan boord stappen van één van de schepen van The World’s Most Luxurious Fleet voor een all-inclusive, ultraluxe cruise.”

De landarrangementen met drie overnachtingen die geboekt kunnen worden als voorprogramma van de cruise, zijn voor de luxe reizigers de kans om kennis te maken met zes GHA-hotels van wereldklasse, zoals Hotel Café Royal (Londen), Conservatorium (Amsterdam), Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel, San Clemente Palace Kempinski Venice (Venetië), Çırağan Palace Kempinski Istanbul en Divani Apollon Palace & Thalasso (Athene). 

De Concierge Collection is voor de luxe cruisegasten een prachtige gelegenheid om kennis te maken met een andere kant van deze fascinerende bestemmingen in de vorm van speciale, exclusief samengestelde arrangementen – elk van de landprogramma’s belooft een onvergetelijke ervaring. Enkele voorbeelden van de exclusieve excursies aan land zijn een rondrit door Rome in een vintage Fiat 500 of op een Vespa, een privérondleiding in Westminster Abbey en een boottocht op het Markermeer bij Amsterdam.

Dankzij dit exclusieve partnerschap sparen de gasten van Regent en 27 miljoen leden van GHA DISCOVERY bovendien DISCOVERY Dollars en bereiken zij de hoogste GHA DICOVERY Titanium-status wanneer zij een reis bij Regent boeken. Deze D$’s kunnen zij bij elk GHA-hotel, resort of paleis inwisselen. 

The Concierge Collection in Europa

The Concierge Collection, samengesteld door GHA en Regent Seven Seas Cruises, biedt bevlogen luxe reizigers in 2025 een ongeëvenaard verblijf in luxe hotels tijdens een driedaags landarrangement voorafgaand aan een cruise op twaalf all-inclusive, ultraluxe cruises in Europa aan boord van Seven Seas Grandeur, Seven Seas Splendor,  Seven Seas Voyager, Seven Seas Mariner en Seven Seas Navigator. 

Dit zijn enkele voorbeelden van wat onze gasten tijdens deze unieke meerdaagse landprogramma’s mogen verwachten in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Italië, Turkije en Griekenland.

Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel 

Bevlogen luxe reizigers duiken onder in de pracht en praal van het oude Rome en verblijven in het magnifieke Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel voordat ze inschepen op de Seven Seas Splendor of Seven Seas Navigator. Excursies zoals een rondrit met een Vespa met zijspan door Rome en een bezoek aan Vaticaanstad, een privétransfer van de luchthaven naar het hotel, drie overnachtingen met ontbijt en een cocktailparty bij aankomst zijn bij het arrangement inbegrepen.

Ciragan Palace Kempinski Istanbul 

Luxe cruisegasten kunnen zich laven aan de ultieme weelde van het luxe Çırağan Palace Kempinski Istanbul aan de Bosporus voordat ze inschepen op Seven Seas Splendor of Seven Seas Navigator. Gasten kunnen een toer van een halve dag doen langs de luisterrijke bouwwerken van Istanboel, zoals de Hagia Sophia. Ook inbegrepen zijn een privétransfer vanaf de luchthaven, verblijf in het luxe Çırağan Palace Kempinski met ontbijt in restaurant Adenkiz en een cocktailparty bij aankomst.

San Clemente Palace Kempinski Venice

Reizigers kunnen Venetië met zijn kanalen ontdekken vanuit het exquise San Clemente Palace Kempinski Venice op het gelijknamige privé-eiland voordat ze aan boord van Seven Seas Splendor of Seven Seas Grandeur stappen. Ze worden door een privéchauffeur op de luchthaven opgehaald en naar het hotel gebracht voor een verblijf van drie nachten met ontbijt in het restaurant Insieme. Bij het arrangement zijn een cocktailparty in de tuinen van de San Clemente-kerk en onder andere een romantische boottocht van een halve dag langs de bijzondere locaties van Venetië inbegrepen.

Divani Apollon Palace & Thalasso, Athene 

Reizigers genieten van de historische wonderen van Athene vanuit het luisterrijke Divani Apollon Palace & Thalasso voordat zij aan boord van Seven Seas Splendor of Seven Seas Navigator stappen. De gasten van de luxe cruise worden door een privéchauffeur van de luchthaven naar het Divani Apollon Palace & Thalasso gebracht voor een verblijf van drie nachten met ontbijt in het restaurant Anemos. Inbegrepen zijn een cocktailparty op de Atlantis Veranda en onder andere een heerlijke sunset-excursie van een halve dag naar de Tempel van Poseidon op Kaap Soenion.

Hotel Café Royal, Londen

Reizigers kunnen het bruisende Londen ontdekken tijdens hun verblijf in het stijlvolle Hotel Café Royal, vlakbij de iconische Regent Street, voordat zij aan boord gaan van Seven Seas Grandeur of Seven Seas Voyager. De gasten worden door een privéchauffeur opgehaald van de luchthaven voor een verblijf van drie nachten met ontbijt in Café Royal. Exclusieve ervaringen zoals een rondleiding van een halve dag in Westminster Abbey en een privéboottocht over de Thames met lunch en gids, staan op het programma.

Conservatorium, Amsterdam

Vanuit het gedistingeerde Conservatorium Hotel in het Museumkwartier kunnen luxe reizigers Amsterdam met zijn historische charme ontdekken voordat ze aan boord van Seven Seas Navigator of Seven Seas Mariner stappen. Gasten worden opgehaald van de luchthaven. Accommodatie en dagelijks een heerlijk ontbijt in het Barbounia Restaurant zijn inbegrepen, evenals een cocktailparty met de groep en exclusieve ervaringen waaronder een rondvaart over de grachten.

Contacteer ons voor meer informatie en de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Afbeeldingen zijn verstrekt door Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: De elf leukste dingen om te doen in en rond Miami, voor of na je cruise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *